top of page
Dr. Jákó János.png

Dr. Jákó János

1983-1988

Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar

1989:

FIAT Marentino Training Centre

1991:

Southwestern Legal Foundation–Dallas (Texas-USA) International and Comparative Legal Studies

Legal scholarship at Denton Hall London, UK; 

(London vezető ügyvédi irodája) 6 hónap

1992:-

Alapító tagja a Holczer, Jákó & Boross Ügyvédi Irodának

2021:

Alapító tagja Jákó and Partners Ügyvédi Irodának

2023:

“Kiváló Ügyvéd” kitüntetés a Magyar Ügyvédi Kamara által

1995-2000

A Budapesti Értéktőzsde választottbírája

2000-2002

Igazgatótanács tagja, Société Generale Hungary Bank

POZÍCIÓK

2001-2019

Igazgatótanács tagja, Société Generale Hungary Bank

2008:-

Elnökségi tag, Vasas Sport Club

2020:-

Tiszteletbeli elnök, Vasas Sport Club

2024:-

Igazgatótanács tagja Appeninn Nyrt

Dr. Zimermann Zoltán.png

Dr. Zimermann Zoltán

Zoltán 2018-ban végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd hat hónapos tanulmányi időszakokat töltött a KU Leuven és a Firenzei Egyetemen. 2023 óta ügyvédként a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, és partnere a Jákó és Társai Ügyvédi Irodának. Gyakorlata elsősorban polgári peres eljárásra koncentrálódik. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik továbbá munkajog, idegenrendészet, ingatlanjog, társasági jog területén, valamint jelentős szerepet vállal civil szervezetekkel kapcsolatos jogi ügyekben is. Zoltán folyékonyan beszél angolul.

Zimerman
Dr. Vida Máté.png

Dr. Vida Máté

Máté a Jákó és Társai Ügyvédi Iroda egyik alapítója, társvezetője, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett. Gyakorlata a nagy értékű és összetett vállalati tranzakciókra összpontosít, amely különösen, de nem kizárólagosan magában foglalja a felvásárlások és összeolvadások folyamatában való részvételt, a vállalatok átvilágításától kezdve az utolsó részesedés megszerzéséig, vállalati pénzügyeket, tőkepiaci tranzakciókat angol nyelven is. Máté több száz ingatlan tranzakciót bonyolított le - mind eladói, mind vevői oldalon - a gyakorlata során. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a peres eljárások terén is, amelyek szerződésszegést, kártérítési igényeket és egyéb polgári vitákat érintenek. Széleskörű szakmai tapasztalata mellett Máté problémamegoldó képességéről és ügyfélközpontú hozzáállásáról is ismert, emellett a sport összes formája iránt elkötelezett.

Vida
Palicz
Dr. Palicz András.png

Dr. Palicz András

András jogi diplomáját az Eötvös Loránd Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte, cum laude minősítéssel 2016-ban. Ezt követően ügyvédjelöltként majd együttműködő ügyvédként dolgozott a Jákó & Társai Ügyvédi Irodánál, illetve jogelődjénél. 2022. óta az ügyvédi iroda tagja. 

Széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az ingatlanjog, végrehajtási és az építőipari jog területén, valamint az idegenrendészeti jog és a peres eljárásokban. 

Mezőgazdasági végzettséggel rendelkezik, valamint hivatalos MLSZ labdarúgó játékvezető. 

Beszélt nyelvek: magyar, angol (jogi szaknyelv), francia

Dr. Pápista Zoltán.png

Dr. Pápista Zoltán

Zoltán 1994-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karán. Egyetemi tanulmányai után az Egyesült Államokban tanult ösztöndíjjal nemzetközi és összehasonlító jogot. 2005-óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamrának. Alapító tagja a Jákó és Társai Ügyvédi Irodának. Fő szakterülete a gazdasági jog, azon belül multinacionális cégek és magyar gazdasági társaságok állandó képviselete, ingatlan és részesedés-átruházási tranzakciók lebonyolítása, nagykövetségek képviselete. Ellát peres képviseletet. Dolgozik a munkajog és a szerzői jog területén is. Folyékonyan beszél angolul.

Pápista
Dr. Riczo Balázs.png

Dr. Riczo Balázs

Riczo Balázs a Jákó és Társai Ügyvédi Iroda alapításától a csapat tagja, kezdetben mint ügyvédjelölt, majd 2024. januárjától, mint ügyvéd. A polgári jog területén széles körű ismeretekkel rendelkezik, különösen a peres eljárások, valamint peren kívüli megállapodások előkészítésében. Ezen túl széles körű tapasztalatokkal rendelkezik az ingatlanügyeletek lebonyolítása, szerződések kidolgozása és azok megtárgyalása során, valamint a polgári jog egyéb nem peres területein. Balázs felsőfokú szinten beszél szlovákul, a magyar és angol nyelv mellett, így szlovák és cseh ügyfelek részére is magas szintű szolgáltatást tud biztosítani.

Riczo
Dr. Papp Eszter.png

Dr. Papp Eszter

Eszter a Jákó és Társai Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltje, aki már az alapításakor csatlakozott az irodához. Több jogi területen is dolgozik, így széleskörű tapasztalatra tett szert, különösen a társasági és ingatlanjog területén. Peres eljárásokban is részt vesz, így betekintést nyert különböző polgári peres ügyekbe is. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytatott tanulmányai során közjegyzői irodában dolgozott gyakornokként, melynek során fizetési meghagyásos eljárásokkal kapcsolatos feladatokat látott el, illetve fél évet a Koppenhágai Egyetem jogi karán is tanult. Jelenleg LLM program keretében folytatja tanulmányait, sportjogra szakosodva. Kiemelkedően motivált hozzáállásával nemcsak a partnereket, hanem az ügyfeleket is támogatja munkájával. Eszter folyékonyan beszél angolul.

Papp Eszter
Révész Eszter.png

Révész Eszter

Eszter ötödéves joghallgató az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, és jogi gyakornokként dolgozik 2024 márciusa óta a Jákó és Társai Ügyvédi Irodánál. Ezelőtt egy nemzetközi ügyvédi irodában töltött el 3 nyarat bankjogi, társasági jogi és ingatlanjogi területeken. Célja, hogy a jog minél több aspektusába betekintést nyerjen, és széleskörű tapasztalatot szerezzen. A polgári jog számos területére kiterjed érdeklődési köre, többek között a kötelmi jogra, társasági jogra, ingatlanjogra és a peres és nemperes eljárásokra is. Az általa beszélt nyelvek az angol és a francia.

Révész Eszter
Martonosi Patrik.png

Martonosi Patrik

Patrik az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának harmadéves jogász szakos hallgatója, a Jákó és Társai Ügyvédi Iroda csapatának 2022. októberétől tagja, mint gyakornok. Munkája során betekintést nyert többek között az ingatlanjog, cégjog gyakorlati alkalmazásába, illetve az idegenrendészeti eljárások működésébe. Elhivatott, hogy az ügyvédi munka sajátosságainak minél szélesebb spektrumát ismerje meg, és sajátítsa el. Folyékonyan beszél angol és német nyelveken.

Martonosi

Cím
Budapest, Márvány u. 18.

Email
info@jplaw.hu

Telefon
+36 1 123 4567
 

Köszönjük a beküldést!

bottom of page